Healing, reading & coaching

GROEI NAAR VRIJHEID

Een krachtige combi

Healing, reading en coaching vormen een krachtige combinatie waarmee ik je ondersteun om stappen te zetten bij je innerlijke ontwikkeling. Dit begint bij de weg naar binnen. Stap voor stap help ik je om te groeien naar je eigen innerlijke kern. Vanuit die kern kun je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, liefde en kracht gaan ontwikkelen. Je leert omgaan met emoties, hoe je beter geaard kunt zijn en hoe je beter je grenzen aan kunt geven. Tijdens een healing worden steeds laagjes van o.a. blokkades, karmische stukken, familiepatronen en trauma’s getransformeerd zodat je steeds meer in contact komt met je innerlijke kern of essentie en kunt zijn wie je werkelijk bent. Je krijgt daardoor steeds meer lichaamsbewustzijn en je wordt bewuster van je patronen. Het bewust worden van jezelf is de eerste stap naar heling.

 

Tijdens de healing stem ik mij volledig op jou af en word als het ware een kanaal voor de lichtwereld en de hoge frequenties. Je kunt lekker gaan liggen of zitten en ervaren wat er met je gebeurt. Alles wat je voelt is goed. Weet dat je precies datgene krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

Wat kun je ervaren tijdens een healing?

  • Je kan het warm of juist koud krijgen of tintelingen of andere sensaties ervaren

  • Je kan weerstand voelen of er kunnen emoties loskomen

  • Je voelt dat je meer in contact komt met je lichaam en beter geaard bent waardoor je een gevoel van diepe ontspanning kunt ervaren

  • Je kan inzichten verkrijgen die jou meer bewust maken van de patronen waar je tegen aan loopt

INTUITIEVE COACHING

Coaching is een manier om inzichten te verkrijgen in je vaste patronen of overtuigingen die je op verschillende manieren kunnen belemmeren.

Wat er ook speelt in je leven, de antwoorden zitten al in jezelf.

Als intuïtief coach begeleid ik jou in het vinden van die antwoorden en inzichten zodat we samen snel tot de kern kunnen komen.

Door mijn sterk aanvoelend vermogen krijg ik snel helder wat er bij jou speelt en kan daardoor gericht met je aan de slag. De inzichten die we samen krijgen zijn helder, soms confronterend maar altijd zonder oordeel. Ook is er ruimte voor een dosis humor, want lachen om bepaalde situaties kan enorm relativerend werken.

In mijn praktijk streef ik ernaar jou een mooie ervaring mee te geven. Onder het genot van een lekker kopje thee mag jij je verhaal delen.

Ik bied je een veilige omgeving waarin je gezien wordt en waarin je helemaal jezelf mag zijn. Geheel Jezelf!

Groeiwensen & resultaten

Wat klanten zeggen:

Geraldine is een lieve warme vrouw met een hele rustige uitstraling.

Voor ik bij Geraldine kwam zat ik best wel in de knoop met mezelf. Ik had het gevoel dat er om mij heen een grote chaos was ontstaan waardoor ik mezelf een beetje was kwijt geraakt. Het voelde alsof ik door alle dingen van chaos om me heen ik mezelf niet meer kon bereiken en ik niet meer wist welke gevoelens van mij waren en welke gevoelens van iemand anders. Dit was zich op gaan hopen tot een grote stress bal in mijn buik die continu aanwezig was.

Door middel van healing sessies heeft geraldine me geholpen om deze chaos laagje voor laagje van mij af te pellen. Na de eerste healing sessie voelde ik al een rust van binnen die ik in maanden niet meer had gevoeld. We zijn nu ongeveer 10 sessies verder en ik voel me meer mezelf dan ik ooit in mijn leven gedaan heb.

Ze heeft me geholpen mezelf beter te begrijpen en alle rotzooi die niet van mij was op te ruimen. en om de trauma’s die ik zelf had opgeslagen niet te veroordelen maar om ze te voelen en te laten gaan. Dit heeft ze gedaan door healing sessies maar ook door met me in gesprek te gaan. door haar heb ik me spiritueel en persoonlijk heel erg ontwikkeld. Maar het allerbelangrijkste ze heeft me weer terug naar mezelf gebracht en in mijn eigen kracht gezet waardoor ik zelf weer kon stralen en meer bij mezelf kan blijven in plaats van mensen te pleasen terwijl dit eigenlijk niet goed voelt. Ze heeft me geholpen om mijn eigen waarde in te laten zien en dat je door van jezelf te houden niet alleen jezelf helpt maar ook mensen om je heen kan inspireren om dit ook te doen.

Ik ben erg blij dat ik dit samen met Geraldine aan ben gegaan en ik zou dit aan iedereen aanraden. Ze doet de naam dan ook echt eer aan, Geheel jezelf!

Aline de Boer

VRAGEN OF EEN HEALING BOEKEN?

Boek een healing

Een healing is niet gebonden aan tijd of ruimte en daarom ook geschikt om het op afstand te doen. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Vraag mij gerust.

Bedankt. Het is verzonden. Ik neem z.s.m. contact op.
Er is een fout opgetreden. Probeer nog eens of stuur een bericht naar info@geheel-jezelf.nl

Tarieven:

AANBOD TARIEF
Healing & coaching (60 min.) 75 euro
Pakket van 5 sessies 325 euro
Healing op afstand (60 min.)  65 euro

WEBSHOP IN NATUURLIJKE HEALING-PRODUCTEN

Clear & Conscious

IN ONZE WEBSHOP BIEDEN WIJ PRODUCTEN AAN DIE JE HELPEN EN ONDERSTEUNEN BIJ DE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN INNERLIJKE GROEI. MAAR WE BIEDEN MEER. NIEUWSGIERIG?
NEEM GERUST EEN KIJKJE.

Naar de shop