Healing

Steeds meer mensen ervaren fysieke klachten, zijn mentaal of emotioneel niet in balans of voelen gewoon dat er ‘meer’ moet zijn. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn: je bent uit verbinding met jezelf geraakt, hebt blokkades, angsten of trauma’s of je vervalt steeds weer in dezelfde patronen en belemmerende overtuigingen. Een healing kan helpen om deze zaken te transformeren zodat jij weer meer naar je eigen kern kunt groeien. Oude ballast wordt opgeruimd en je zult je weer lichter gaan voelen. Woon je te ver weg of ben je niet in staat om langs te komen dan werkt een afstandshealing net zo goed. Energie is namelijk niet gebonden aan tijd en ruimte.

Energetisch proces

Een healing is een energetisch proces waarbij er op verschillende lagen wordt gewerkt: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je wordt als het ware ‘dieper’ in je lichaam gebracht, waardoor je dus beter geaard wordt. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je weer meer vanuit je gevoel, vreugde en kracht kunt gaan leven, omdat het contact met jouw ziel wordt hersteld.

Tijdens een healing stem ik me intuïtief op jou af en fungeer ik als het ware als kanaal. Je kunt lekker gaan liggen en ontspannen en ervaren wat er gebeurt. Je kunt erop vertrouwen dat er iedere keer precies datgene gebeurt wat jij aan kunt en wat jij op dat moment nodig hebt.
Geheel-Jezelf

Voordelen van een healing

Gevoel van meer rust en ontspanning
Innerlijke kracht
Liefdevoller voor jezelf en omgeving
Meer in contact komen met jezelf
Authentieker zijn
Meer levensvreugde ervaren
Meer balans en stabiliteit

Kennismaken