Over mij

Over mij

IIn een wereld waarin we van alles ‘moeten’ lopen we vaak vast. We ervaren druk, stress, en leven voornamelijk uit ons hoofd. Het is dan vaak lastig om je eigen koers of pad te vinden. Door invloeden van opvoeding en de maatschappij zijn we vaak bij onszelf weggegaan en is het een hele uitdaging om weer te ontdekken wat je unieke pad is.

Een aantal jaren geleden ben ik hier zelf ook tegenaan gelopen. Ik ben destijds gestopt met mijn kantoorbaan omdat ik al een enige tijd rond liep met de vraag: is dit het nu? Wil ik de rest van mijn leven dit werk blijven doen? Wordt het niet eens tijd voor mijzelf?

Vragen die waarschijnlijk veel mensen zullen herkennen. Mijn eigen jeugd was voor mij niet gemakkelijk. Ik was een gevoelig kind en voelde me altijd anders. Ik dacht anders en snapte vaak niks van de wereld om me heen. Ook hierin zullen velen zich herkennen. Omdat ik me vaak alleen en onveilig voelde was ik op jonge leeftijd al totaal afgesneden van mijn gevoel. Ik leerde me aan te passen aan de verwachtingen van mijn omgeving. Kortom, ik had geen verbinding meer met mezelf. Dit resulteerde erin dat ik een jaar of vijftien geleden te kampen kreeg met paniekaanvallen en hyperventilatie. Dit was een teken voor mij dat ik met mijn innerlijke wereld aan de slag moest. Ik volgde healing en coaching sessies, die mij weer in contact hebben gebracht met mezelf. Door mooie en diepe processen ben ik gegaan en nog steeds gaan die processen door. Ik kreeg het verlangen om ook mensen te willen ondersteunen bij hun innerlijke ontwikkeling. Daarom ben ik een master healing/reading & coaching opleiding gaan volgen, waarin ik mezelf steeds beter leerde kennen. Mijn innerlijke processen verdiepten zich nog meer en het contact met mijn eigen kern en gevoel herstelde zich. Ik leerde om mezelf weer te waarderen en ontdekte wat mijn kwaliteiten zijn.

Intuïtie en aanvoelend vermogen en tegelijk het geheel goed kunnen overzien zijn mijn sterke punten. Daarnaast kan ik dingen ook praktisch neerzetten. Spiritualiteit geïntegreerd in het dagelijkse leven, met beide benen op de grond, dat is wat ik graag wil bijdragen.

Door mijn eigen ervaring help ik jou graag stappen zetten op jou eigen unieke pad. Helpen op het gebied van spirituele ontwikkeling, bewustzijn, fysieke en mentale gezondheid.

Zodat je meer vanuit je ware zelf gaat leven zonder aangepast gedrag of beïnvloeding van buitenaf. Zo kom je meer in verbinding met jezelf én met je omgeving.

Wil jij die stappen zetten en gaan we samen die uitdaging aan?

Dan ontmoet ik jou graag!

Lieve groet,

Geraldine