Over mij

Door mijn eigen ervaring wil ik mensen graag helpen om verder te komen op hun eigen, unieke pad. Als kind voelde ik mij altijd ‘anders’. Ik begreep vaak niets van de wereld en voelde me vaak eenzaam. Wat ik toen deed: me volledig aanpassen aan de mensen om mij heen. Ik had een baan die niet bij me paste, leefde op de automatische piloot en was het contact met mijn gevoel kwijt. Er ging bij mij een knop om: Is dit het nu? Wil ik de rest van mijn leven zo doorgaan? Wordt het niet eens tijd voor mezelf? Waarschijnlijk zullen velen van jullie dit herkennen.

Dan komt het moment dat je jezelf gaat afvragen: Wat wil ik dan? En wat kan ik? Doordat ik zelf healing-sessies kreeg kwamen er allerlei thema’s en angsten omhoog. Veel daarvan heb ik kunnen transformeren en loslaten. Hierdoor werd ook duidelijk dat ik dit werk zelf ook kan. Ik begon met een Healer Reader Coach opleiding. Daarnaast heb ik nog een aantal andere workshops (Soul Body Fusion, Regenesis Touch en een cursus orthomoleculaire voeding) gedaan.

Door de ontwikkelingen op dit pad sta ik weer meer in mijn kracht, heb meer contact met mijn gevoel en ervaar ik meer gemak en vreugde. Ik zou dit graag willen doorgeven aan anderen! Mijn passie is om mensen te helpen op het gebied van spirituele ontwikkeling en hun fysieke en mentale gezondheid. Ik gebruik mijn intuïtie en aanvoelende vermogen, samen met mijn praktische kant om het ook aards te kunnen neerzetten. Ik vind het belangrijk om naar het ‘geheel’ te kijken van de mens. Balans tussen onze vrouwelijke, intuïtieve kant en onze mannelijke, krachtige kant. En tot slot: een balans tussen het ‘spirituele’ en het dagelijkse, aardse leven in deze maatschappij.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Je mag mij bellen, mailen of vul het formulier in op mijn contactpagina.

Warme groet,

Geraldine

Kennismaken