Durf jij zichtbaar te worden?

verbeelden & ontkiemen

In samenwerking met Marieke van Ameijde bieden wij jou deze workshop aan met de jaargetijden als inspiratie.

Ik neem jou mee op een ontdekkingstocht naar de overeenkomsten tussen de lente en wat zich in jou afspeelt. Wat wil zich in jou ontluiken maar kan nog wel wat aandacht gebruiken? Als het verloop van jouw leven een cyclus volgt, waar bevind jij je dan op dit moment? Welke aspecten wens je achter je te laten en welke zou je willen laten groeien en bloeien? Kun je dit voor jezelf verbeelden? De oefeningen, meditaties etc. vinden zowel binnen als buiten plaats.

Marieke zorgt ervoor dat je lekker en gezond eet en drinkt. Alles is geïnspireerd door de lente en geheel plantaardig. Denk aan seizoensgroenten en fruit, voorjaarsschoonmaak, (on)kruiden, licht, groen. Zij zal met veel passie een heerlijke en uitgebreide lunch voorbereiden. De hele dag staan kruidenthee en water tot je beschikking, evenals noten en gedroogd fruit.

Wat gaan we doen?

✓Meditaties
✓De wijsheid van het levenswiel ervaren
✓Afstemmen op de natuur
✓Visualisatie
✓Diverse oefeningen

Wat brengt het jou?

✓Helderheid in welk aspect van je leven je iets wilt veranderen
✓Bewust worden van de belemmeringen die ervoor zorgen dat het nog niet gerealiseerd is
✓Duidelijkheid wat er voor nodig is om de eerste stappen te zetten

Wil jij ook je stappen zetten of wil je gewoon een heerlijke dag voor jezelf? Of voel je de behoefte om je te verbinden met anderen? Schrijf je dan in en dan ontvangen we je graag bij de aankomende belevingsdag. Locatie: prachtige landelijk gelegen plek aan de Ruskemadenweg in Ter Idzard. Tijdstip: 10.00 uur – 17.00 uur.

Het bedrag dat we voor deze dag vragen is: € 110,-

Hartelijke groet, Geraldine (geraldine@geheel-jezelf.nl ) en Marieke (mariekevana@me.com)

Meld je hier aan!

Beleef de Lente is de eerste in een cyclus van vier. De volgende belevingsdagen vinden allen plaats rond de wisselingen van de seizoenen. De Zomer belevingsdag is op vrijdag 19 juni, Herfst op vrijdag 25 september en Winter op 18 december. Je kunt besluiten je voor alle belevingsdagen in te schrijven. Dan betaal je per keer geen € 110,00 maar € 100,00.